Vervelend nieuws over Frits

Ik schrijf dit bericht over Frits omdat hij dit op het moment niet zelf kan. Ik ben Myrthe, zijn dochter en oudste kind. Dit bericht is ook vooral voor de mensen die niet direct contact met mij hebben en bijvoorbeeld een proefles willen.

Ruim drie weken geleden heeft mijn vader een herseninfarct gehad in het vliegtuig van Beijing naar Xi’an. Hij zou daar voor iets meer dan een week op vakantie gaan en om nog wat te trainen voor Tai Chi. Dat deed hij wel vaker. Inmiddels heeft hij twee operaties gehad, waarvan een voor een complicatie. Hij ligt sindsdien in een coma waar hij zelf wakker uit moet worden.

Ik heb drie broertjes en twee daarvan zijn nu al in China bij hem. Mijn jongste broertje en ik gaan aankomende donderdag die kant op.

Ik hou het even hierbij, omdat dit het belangrijkste is voor nu. Het is een erg spannende tijd voor ons, zeker omdat onze moeder vorig jaar is overleden. het lukt mij niet om dit bericht op de voorpagina te zetten van de website, dus ik hoop dat als mensen willen komen trainen, dat ze dit zien.

Voorlopig gaan de lessen dus niet door en misschien helemaal nooit meer. Maar dat weten we nu gewoon nog niet…

Share

One comment on “Vervelend nieuws over Frits

  1. Myrthe ook langs deze weg wens ik jullie allemaal nogmaals heel veel sterkte. Ik hoop dat jullie vader snel zal ontwaken uit zijn coma en dat hij er geen ernstige gevolgen aan overhoud. Van je vader had ik instructie filmpjes waarmee ik nu voorlopig mijn Tai Chi niveau op pijl wil houden. Zolang er niets zeker is over de toekomstige gezondheid van jullie vader zet ik dat op deze wijze voort. Ik laat jullie vader niet vallen. Hopelijk draagt de jarenlange Tai Chi beoefening van jullie vader bij, tijdens een toekomstig herstel van jullie vader. Heel veel sterkte allemaal.

Geef een reactie