524 (14K) 535 (10K) 544 (11K)

Een Tai Chi workshop

Tai Chi is een hele leuke en vaak nog onbekende activiteit voor bedrijfsuitjes e.d. Voor menigeen vaak verrassend dat Tai Chi absoluut geen stoffig, zweverig gebeuren is voor oude mensen maar een dynamische bewegingskunst gebaseerd op oeroude principes. Stevig in je schoenen staan, aandacht bij wat je doet en vanuit je centrum werken zijn kernbegrippen in de Tai Chi.

Het is mogelijk op aangename en soms ludieke wijze kennis te maken met Tai Chi. Geen moeilijke, zweverige oefeningen maar een pakkende en praktische introductie in bovengenoemde aspecten van Tai Chi. Veel werk met tweetallen (je collega's) om de principes van Tai Chi in de praktijk te voelen.

Neem vrijblijvend contact op voor een workshop in uw bedrijf. Dit kan b.v. als onderdeel van een bedrijfsuitje, een ontspannen onderbreking van een heisessie of als deel van een presentatie over stress preventie en voorkomen van RSI.

Met een workshop Tai Chi verzet je de zinnen. Gewoon samen lekker bezig zijn, even de armen en benen laten zwaaien. Deelnemers van de workshop reageren in het algemeen enthousiast. Zelfs na een workshop van "slechts" een uurtje voelen ze hun bloed weer stromen en zijn mentaal weer opgefrist.

Vraag naar de mogelijkheden

Workshop buiten

Proberen? Deze bedrijven gingen u voor:

Masterfoods, Veghel Katholieke Ouderen Bond Veghel JCI Novartis pharma Aandacht voor Borstkanker Borstkanker Vereniging Nederland Forensisch Psychiatrisch Centrum De Rooyse Wissel Gemeente Boekel Gemeente Bronckhorst Zwijsen College Gemeente Beek en Donk Zorgcentrum De Wilberthof


draakje

©2019 Tai Chi Uden